ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

αρχιτεκτονική μελέτη / διακόσμηση / ανακαίνιση
κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

σε συνεργασία με όλες τις ειδικότητες μηχανικών


μελέτη εφαρμογής κουζίνας, μπάνιου και ειδικών κατασκευών


φωτορεαλιστικά σχέδια

έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης

σύνταξη φακέλου για ένταξη στο επιδοτούμενο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"


ενεργειακή μελέτη και αναβάθμιση

για κτίρια νέα και ριζικώς ανακαινιζόμενα

τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών
και έκδοση βεβαίωσης μηχανικού

σύμφωνα με το Ν.4178/2013

σχεδιασμός έντυπου υλικού

αφίσες
επαγγελματικές κάρτες
διαφημιστικά έντυπα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Αναστασία Ακρίβου γεννήθηκε το 1985 στο Βόλο, όπου ζει και εργάζεται. Είναι αρχιτέκτων μηχανικός, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Έχει συνεργαστεί με διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά γραφεία στο Βόλο, όπως το γραφείο της διακοσμήτριας Χρυσούλας Βαΐου και του αρχιτέκτονα Δημ. Φιλιππιτζή, σε μελέτες ιδιωτικών κατοικιών, ξενοδοχείων και σε διαμορφώσεις εσωτερικών και επαγγελματικών χώρων. Ασχολείται με τον ενεργειακό σχεδιασμό και έχει εκπονήσει ερευνητική εργασία με θέμα ‘το σχεδιασμό συστήματος φυσικού φωτισμού για εκθεσιακό χώρο’.
Συμμετέχει σε διαγωνισμούς και το 2010 διακρίθηκε με το 1ο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό για τη δημιουργία λογοτύπου του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» (από τον Οργανισμό διοίκησης και διαχείρισης πάρκου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” www.parkotritsi.gr).
Έχει λάβει μέρος στην έκθεση «Φαντάσου την πόλη: Βόλος 2012» στο πλαίσιο της οργάνωσης IDEA|TOPOS 2012 «1o Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing & Branding Τόπου και Εκδηλώσεις Αστικού Πολιτισμού» και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας. Το Φεβρουάριο του 2014 μαζί με την αρχιτέκτονα Μυρσίνη Βερύκιου παρουσίασαν τα έργα τους στην κοινή τους έκθεση με τίτλο "Σπουδάζοντας αρχιτεκτονική".
Παράλληλα ασχολείται με τη γραφιστική και το σχεδιασμό έντυπου υλικού.